Dart 

Afdelingsleder
Per Sandager
Strandhavevej 208, st.
2650 Hvidovre
Tlf. 51 23 67 78
Mob. 24 68 85 40
E-Mail  


Hovedstadens Jernbane-Idræt’s dartafdeling er der ca. 25 mere eller mindre aktive spillere. "Ude i byen " er dart afdelingen kendt for at den fungere godt socialt.

Dartspillet stiller ikke de store fysiske krav. Der er heller ikke mange udgifter! Et sæt pile kan købes for ca. kr. 50,-   ekstra  "haler" og "fligets" koster ca. kr. 10,- pr. sæt (3 stk.).

En egentlig træner har dartafdelingen ikke, men spillerne hjælper naturligvis gerne nye interesserede I gang med spillet.

Afdelingen deltager i flere forskellige turneringer. Først og fremmest har dartspillerne  i Hovedstadens Jernbane-Idræt deres egne interne opgør, hvor alle kommer til at spille mod alle i løbet af året. Disse kampe foregår ofte under de værst tænkelige forhold, det hjælper på koncentrationsevnen.

 Derudover deltager Hovedstadens Jernbane-Idræt’s dartafdeling i Firmaklubbernes Bold-spil Unions turneringer med 3 hold. Hovedstadens Jernbane-Idræt har topplaceringer begge  steder. Desuden er der deltagelse ved Danske Jernbaners Fritidsforbund’s mesterskaber for hold og individuel, hvor vi også har fine placeringer.

Træning

Foregår i Vasbygade 10, 2450 København SV, i kælderen.
På onsdage fra kl. 16.30 

Afdelingsmøde:

Der afholdes afdelingsmøde i Vasbygade 10, 2450 København SV, kælderen.
Onsdag den 19.april 2017 kl. 17:00.   her.

 

OK sponsoraftale