Badminton

Badmintonafdelingen er en af de store afdelinger i Hovedstadens Jernbane-Idræt. Der er tilmeldt ca. 200, hvoraf ca. 60 spiller aktivt i Hovedstadens Jernbane-Idræt.

Alle kan deltage i afdelingens træningsfaciliteter uanset talent for og erfaring i badminton spillet. Det vil i de fleste tilfælde være en fordel at indgå en aftale om at træne sammen med en eller flere medspiller. Det er naturligvis ingen betingelse. Spillerne skiftes ud, så der bliver plads og spillemulighed til alle.     

Hovedstadens Jernbane-Idræt har ikke beskæftiget træner og kan ikke påtage sig at lære nye medlemmer at spille badminton. Men de fleste badmintonspillere er naturligvis behjælpelige, når det gælder spilleregler og de mest elementære badminton fif. 

Hovedstadens  Jernbane-Idræts badminton-afdeling deltager i Jernbanefritid   og spiller i Firmaidræt Storkøbenhavn (FSKBH)

For at komme til at spille spiller på holdene er det nødvendigt at tilmelde sig til afdelingslederen, som sender en indbydelse ud i april/maj 

Indbydelser til ovennævnte arrangementer med alle praktiske oplysninger om tilmelding m.v. vil ske på e-mail, samt tillige gennem  HIs nyhedsbrev

Træningstider

Mandage:
Kl. 10:00 – 12:00, Gl. Valbyhallen - 3 baner
Kl. 16:00 – 18:00, Svanemøllehallen - 3 baner

Torsdage:
Kl. 11:00 - 13:00, Gl. Valbyhal.
Kl. 20:00 – 22:00, Svanemøllehallen - 2 baner

Du kan træne så tit du vil.

Kent C. Boye
Afdelingsleder Badminton

Resultater

Resultat fra Klubmesterskabet i 2023

Resultat fra klubmesterskabet i 2022

Kommende aktiviteter

Afdelingsmøde 2023

Onsdag den 16.august 2023 kl. 17:00
I klubbens lokaler Gl. Ellebjerg Station