Om Hovedstadens Jernbane-idræt

Som medlem kan optages enhver medarbejder ansat i en virksomhed med tilknytning til jernbanerne i Danmark, og vi i HI - Hovedstadens Jernbane-Idræt har derfor udarbejdet denne hjemmeside for at fortælle om de fritidsaktiviteter indenfor sport, motion og hyggeligt samvær, vi kan tilbyde dig gennem et medlemskab i vores klub. 

Så er du varm på:

Badminton – backgammon - billard – bordtennis – bowling – bridge – computer – cykling – E-sport – fodbold – golf - lystfisker – motionsløb – orienteringsløb –  Padel tennis - svømning – tennis.

Har du lyst til at møde kolleger under uformelle forhold, ja så tror vi, Hovedstadens Jernbane-Idræt er lige noget for dig. 

Hovedstadens Jernbane-Idræt har til formål gennem arbejdspladsen at stimulere interessen for idræt, motion og samvær.

I foreningen optages alle ved medarbejdere som er ansat i en virksomhed med tilknytning til jernbanerne i Danmark samt deres ægtefælle/samlever. Foreningskontingentet for aktive kr. 37- pr måned giver mulighed for at udnytte tilbuddene fra alle afdelingerne. Desuden får du jævnligt tilsendt Hovedstadens-Jernbane Idræts Nyhedsbrev med nyt fra alle afdelingerne.
Passive medlemmer i Hovedstadens Jernbane-Idræt betaler kr. 8, - pr. måned. 

Der opkræves dog et særkontingent på 100.-kr. til bowling i World Cup Hallen i Rødovre pr. måned.
Ønsker man at spille Padel Tennis opkræves der et særkontingent på 100.-kr. pr. spiller pr. måned.

Hovedstadens Jernbane-Idræt er tilsluttet en række idrætsforbund:
Jernbanefritid.
Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Bridgeforbund
Dansk Firmaidræt (firmaidraet.dk)
Dansk Arbejder Idrætsforbund (dai-sport.dk)
Firmaidræt Storkøbenhavn (fskbh.dk)
Samarbejdsudvalg (SU) – Søborg Sportfiskerklub (ssk-fiskeklub.dk)

Ved at klikke dig frem i hjemmesiden præsentere vi kort Jernbanefritid og de forskellige afdelinger i Hovedstadens Jernbane-Idræt samt afdelingslederne, som du naturligvis er meget velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål. 

Du kan melde dig ind i Hovedstadens Jernbane-Idræt og Jernbanefritid ved at udfylde indmeldelsesblanketten og sende den som en e-mail ved at trykke på send. Du kan også sende den til vores officielle adresse som er: 

Hovedstadens Jernbane-Idræt
Jernbanefritid
Bernstorffsgade 16, Øvre kælder 
1577 København V  
hi-koebenhavn@privatsport.dk